На вихідних навідались до Чернігова

20 листопада, зі своїми семикласниками, студійцями театру-студії "Околиця", знайомились з історією Чернігова, Чернігово-Сіверського краю та музично-драматичним театром ім.Т.Г.Шевченка. Дивились виставу "Чарівна лампа Аладдіна".

Щоб детально дізнатись історію рідного краю, почали з історичного музею ім.В.Тарновського. Вихованці з великим задоволенням подивились експозицію музею про Мізинську стоянку, найдавнішого періоду історії Чернігівської землі, починаючи з доби пізнього палеоліту. Далі учні познайомились з унікальною колекцією речових і документальних пам’яток ХVІІ – ХVІІІ ст. – доби Гетьманщини, основу якої становить зібрання В.В.Тарновського. На власні очі побачили примірник Острозької Біблії, почули мелодію древнього дзвону.

Оглядаючи архітектурні пам’ятники Древнього Валу вихованці були в захваті від чудових Чернігівських краєвидів, гармат-охоронців, що стоять на стражі безпечного життя містян і нашого рідного краю.

Катерининська церква, пам’ятник Захисникам незалежності України, Алея Героїв, Пам’ятний Знак Героям-чорнобильцям, Героям Небесної Сотні та Героям АТО – все це дуже зворушило вихованців.

В Чернігівському драматичному театрі до початку вистави дітей розважали аніматори. А далі, чарівний світ – театр. Захоплені грою акторів, не помітили, як швидко промайнула вистава «Чарівна лампа Аладдіна».

Наступним етапом подорожі були Антонієві печери, Ільїнська церква та Болдина гора з її Курганами та Меморіалом Слави.

Дорогою додому учні безупинно ділились враженнями від побаченого і почутого.

Щиро дякую батькам учнів за підтримку.

С.М.Кашпур, класний керівник 7 класу,
керівник театру-студії «Околиця»
Погортайте фото подорожі

Кiлькiсть переглядiв: 347