Матеріали для проведення занять до Великодня з бібліотеки сайту «На Урок»

Матеріали для проведення занять до Великодня з бібліотеки сайту «На Урок»

Огляд розробок уроків та святкових сценаріїв до Великодня, представлених учителями в бібліотеці сайту «На Урок».

Великдень – чудове свято, яке однаково подобається як дітям, так і дорослим. Отже і зустріти його треба урочисто та весело. Звісно, ви бажаєте організувати все на найвищому рівні, і вам це точно вдасться, аби було натхнення! І саме для цього ми підготували для вас вже традиційну святкову добірку тематичних матеріалів.

Усі представлені розробки взяті з Бібліотеки«На Урок». Ви точно знайдете багато цікавих матеріалів, за допомогою яких підготуєте чудове свято!


Тема: Славимо Великдень

Автор:Зеленяк Мар’яна Іванівна

Про матеріал: Сценарій для учнів 2 класу. Дітям у цікавій формі розповідається про Великдень, одне з найвеличніших християнських свят. Також наводиться історія виникнення писанки та особливості символіки.


Тема:Світле свято Великодня

Автор: Романюк Тетяна Миколаївна
Про матеріал: Сценарій заходу для учнів початкових та середніх класів. Містить вірші, пісні, сценки, легенди про Великдень та історію писанки.


Тема:Великдень на гостину просить

Автор:Бурико Олена Миколаївна
Про матеріал: Сценарій святкового заходу до Великодня. Розроблений для учнів старших класів та має на меті розширення і поглиблення знань школярів про історію найдавнішого церковного свята, традиції нашого народу щодо святкування Великодня.


Тема:Великодній вісник

Автор:Кацевич Валентина Станіславівна
Про матеріал: Виховний захід для учнів 10 класу, покликаний розширити знання учнів про Великоднє свято. У цікавій формі подається інформація про звичаї та обряди нашого народу: учні дізнаються про особливості святкування, витоки традицій та справжнє значення великодньої символіки.


Тема:Види декорування пасхальних яєць

Автор:Горват Олена Михайлівна
Про матеріал: Розробка уроку з трудового навчання для 3 класу, яку можна використовувати в якості підготовки до святкування Великодня. Основна мета заняття: ознайомити учнів з різновидами прикрашання пасхальних яєць, навчати їх декорувати писанки, виховуючи любов і повагу до народних традицій. До розробки уроку також додається презентація.


Тема: Великдень

Автор: Компанієць Тетяна Миколаївна
Про матеріал: Розробка яскравого уроку з англійської мови для 5 класу. Чудово підходить для використання під час підготовки до Великодня та ознайомлення учнів із традиціями українців та народів з англомовних країн.


Тема: Великдень, Великдень – веснянеє свято!

Автор:Шаповалова Марія Іванівна
Про матеріал: Виховного заходу для учнів молодшої та середньої школи. Сценарій передбачає активну участь школярів у тематичних сценках, в основі яких лежать біблійні мотивах. Ще одна мета заходу – розвиває артистичну майстерність школярів.


Кiлькiсть переглядiв: 425