Національно-патріотичний конкурс, приурочений до Дня Козацтва «Я – козацького роду!»

Національно-патріотичний конкурс, приурочений до Дня Козацтва «Я – козацького роду!»

«Шкільний портал» пропонує учням області долучитися до національно-патріотичного конкурсу, приуроченого до Дня Козацтва «Я – козацького роду!»

До участі запрошуються учні 2 – 11 класів ЗНЗ, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ, позашкільних закладів. Конкурс включає в себе завдання різного рівня та об’єднує в собі питання в основному з предметів гуманітарного циклу.

Вартість участі для кожного учасника складає 17 грн. Мінімальна кількість учасників від навчального закладу – 6 учнів. Учасники отримають електронні сертифікати різних ступенів. Електронним сертифікатом також буде нагороджено учителя, який здійснюватиме функції куратора.

Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши за посиланням: http://testportal.ucoz.com/index/konkurs_quot_ja_kozackogo_rodu_quot/0-81

Завдання подаються завдяки комп’ютерній програмі, яку необхідно буде завантажити на сайті в конкурсний день. На даний час за посиланням http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-695-20 необхідно обов’язково спробувати демонстраційну програму. (Натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично. Програма невелика, тому завантажить швидко).

Заявку потрібно подати до 5 жовтня (включно). Сам конкурс відбуватиметься 11 – 16 жовтня (в один із днів на вибір куратора).

Бланк заявки можна завантажити за посиланням: http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-696-20 (натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично).

Більш детальну інформацію про умови участі у Конкурсі можна отримати на сайті: http://testportal.ucoz.com/

Кiлькiсть переглядiв: 509