Інтернет Асоціація України підбила підсумки V Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу

Інтернет Асоціація України у 2015 році виступила організатором 5-го Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України. Предметом конкурсу стало змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінювався за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники. Окремо були проведені вебометричні виміри відвідування конкурсних сайтів.

Організатори отримали 802 заявки на участь у конкурсі від освітніх закладів з усіх куточків України, серед них: 263 у номінації «Веб-сайти міских шкіл», 206 у номінації «Веб-сайти сільських шкіл», 103 у номінації «Веб-сайти дошкільних навчальних закладів», 60 у номінації «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» та 170 заявок від конкурсантів у номінації «Веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти».

Сайт нашої школи був серед 206 учасників у номінації «Веб-сайти сільських шкіл». За результатами конкурсу на ПЕРШОМУ Українському Рейтинговому Порталі в Рейтингу сільських середніх шкіл сайт нашої школи посів 29 місце.

За матеріалами сайту Інтернет Асоціації України

Кiлькiсть переглядiв: 402