Повернутися до звичайного режиму

Стартувало ЗНО-2015. Перший іспит

Сьогодні, 24 квітня, стартувало зовнішнє незалежне оцінювання – тестуванням з української мови і літератури

Випускники Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, разом з класним керівником, Чепурною Надією Володимирівною, вирушили до смт.Сосниці складати перший іспит на зрілість.

Ігор Лікарчук,директор Українського центру оцінювання якості освіти, на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив: «28-29 квітня ми опублікуємо графік перевірки робіт та визначення результатів ЗНО з української мови і літератури. У ньому достатньо чітко визначимо етапи цієї роботи та терміни її проведення. Такий графік цього року публікуватимемо уперше. Але сьогодні головним є успішне проведення тестування з української мови та літератури».

Цього року, згідно з інформацією УЦОЯО, для вступу до ВНЗ абітурієнти подають сертифікати ЗНО тільки 2015 року.

Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більше як з чотирьох навчальних предметів.

Абітурієнти складатимуть тести ЗНО з української мови і літератури та математики двох рівнів складності – базового та поглибленого.

Для визначення результатів ЗНО-2015 з кожного предмета буде встановлений «пороговий бал», який становить 124 бали. Учасники тестування, які не подолають «порогу», не зможуть використовувати результат ЗНО з цього предмету для вступу до ВНЗ. Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижче від «порогового балу», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів і матимуть право брати участь у конкурсному відборі під час вступу на навчання.

Бажаємо успіху!

/Files/photogallery/732/IMG_1952.jpg/Files/photogallery/732/IMG_1951.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 379